söndag 19 december 2010

Ett strålande resultat

Nu har det sista nyhetsbrevet för året gått ut till alla Ameliavänner. I det kan du bl.a. läsa om julens strålande resultat!! Det är magiskt vad man kan åstakomma tillsammans! Framför allt är det tre fantastiska basarer som har inbringat den otroliga summan av 85.000 kronor. Det är många som på olika sätt har varit med och gjort det möjligt.

(Ca hälften av pengarna kommer att gå till en nystartad utbildningsfond. I januari är det skolstart och behovet av nya skoluniformer kommer vi nu att kunna uppfylla).


Först och främst vill vi tacka alla som kom till basarerna eller som har satt in en julgåva på kontot.


Stort tack till Personal, barn och föräldrar på Öjersjö Brunns skola i Partille och till alla hjälpande händer på konserthuset i Göteborg.

Annki Beckman för vacker keramik.
Dorothy Ullén för sitt handarbete.
Ove och Kerstin Johansson för stöpta ljus.
Ulla Olsson, Berit Kadefors, Ninni Svensson, Emma Phipps, Monica Carlsson, Carina Bengtsson och Gunilla Johansson för ljuvligt hembakade kakor och bröd.
Sara Jansson för den fantastiska smyckekollektionen Hope http://www.desajn.dinstudio.se/

Helen Backlund på http://www.medvetnapresenter.se/ för fina gåvobrev och värdebevis

Lotteri: Thorsten Bengtsson för alla fina bokpriser, Annki och Peter Johansson på compagniet för husgeråd m.m, Madelaine Westberg för hennes fina oljemålning och Folkteatern/Tina Phipps för biljetter till Katitzi.

Henrik Lundqvist för skänkt singerad matchtröja, Kim Källström och Teddy Lucic för deras gåvor i from av singerad fotboll och lagtröjor.

Tack också till Tom Hansson AB som i år valt att skicka e-julkort till sina kunder till förmån för Sakhumzi och till Yann Skaalen på Finansa som istället för att köpa julgåvor till sina kunder skänker pengar.

Vi tackar även Mölnlycke Soroptimistklubb för skänkta pengar!

Alla i styrelsen har med glädje lagt ner mycket engagemang och arbete. Ett extra stort tack till Robert Säll för den fantastiska julbuffén som serverades på julbasaren på konserthuset.
Tusen tack till er alla för det gångna året och all fin respons!!!
Allt når fram till våra vänner på Sakhumzi,
som ni förstår får en alldeles speciell jul!
Vi i styrelsen vill slutligen önska alla en riktigt
God Jul & Gott Nytt År!!!

Barbro Phipps, Lisette Svensson, Göran Håkansson, Mikael Svensson,
Simon Phipps, Robert Säll, Eva Lundh och Helena Ekstrand

Inga kommentarer: